Van bezit naar gebruik – De aanschaf van een audiovisuele installatie kan soms een behoorlijke financiële uitgave zijn.

Mede vanwege het beschikbare budget wordt er daarom soms ingeleverd op functionaliteit in plaats van te kiezen voor de meest passende audiovisuele installatie. En dan wordt er soms ingeleverd op functionaliteit.

Leasing van audiovisuele apparatuur wordt daarom steeds populairder. Voor veel bedrijven is lease nu al een vast onderdeel van hun financieringsstrategie.

Leaseovereenkomst via Backstage AV
Nieuw bij Backstage AV is daarom de mogelijkheid om uw audiovisuele installatie op basis van een leaseovereenkomst aan te schaffen. Backstage AV biedt u daarmee de mogelijkheid om de complete aanschaf van uw videoconferentie systeem, narrowcasting-, beamer- of geluidsinstallatie mogelijk te maken middels een leaseovereenkomst. Door de overzichtelijke maandelijkse termijnen kunt u nu investeren in nieuwste audiovisuele technologie op het door u gewenste tijdstip.

Meer informatie?
Backstage AV helpt u graag met een lease voorstel op maat. Vraag uw audiovisueel adviseur naar het leaseaanbod en de voorwaarden.