Heeft u een gedateerd videoconferentiesysteem welke aan een upgrade toe is? Maak dan gebruik van onze inruilactie

Heeft u een gedateerd videoconferentiesysteem welke aan een upgrade toe is? Maak dan gebruik van onze inruilactie, want dan is dit het moment om uw oude videoconferentie systeem in te ruilen voor een gebruiksvriendelijk en state-of-the-art systeem van StarLeaf.

Elk type videoconferentie systeem kunt u vervangen voor een StarLeaf Room System, perfect voor gebruik in iedere vergaderruimte waar video gewenst is. Met inruil betaald u dan nu slechts voor de garantie en de StarLeaf Cloud service.

Ervaar de voordelen van StarLeaf
Als StarLeaf gebruiker zult u gebruiksvriendelijke videoconferentie gaan ervaren, waarbij u bovendien gebruik kan maken van allemaal extra voordelen. Bij inruil ontvangt u naast een nieuw StarLeaf Group Telepresence Mini Room System, ook een licentie voor al de medewerkers binnen uw organisatie om de StarLeaf Breeze videoconferentie software te kunnen gaan gebruiken. Dit zal ervoor zorgen dat videoconferentie door meerdere mensen omarmt en gebruikt gaat worden. En daardoor gaat bijdragen aan een besparing op reis- en vergadertijd…

Vandaag de dag is StarLeaf een van de meest geadviseerde videoconferentie oplossingen in de markt. Het grote voordeel voor uw is dat u gebruik kunt gaan maken van een superieur videoconferentie Room System, welke volledig intuïtief in gebruik is en voor de gebruikers eenvoudig te beheren is. Omdat StarLeaf volledig te managen is via de Cloud levert het al snel een kostenbesparing op.

Het StarLeaf Group Telepresence Mini systeem geeft u de volgende mogelijkheden:

  • gebruikersgemak met een intuïtief touch screen
  • videovergaderingen met meerdere deelnemers tegelijkertijd
  • gemakkelijk uw computerbeeld delen tijdens uw videomeeting
  • vergader met ieder ander op standaarden gebaseerd videoconferentiesysteem
  • onbeperkte uitnodigen; klanten, collega’s, partners, gratis deelname aan uw videoconference, vanaf laptop of iPad
  • plug-and-play installatie, uw heeft geen IT support nodig

Wat kunt u inruilen?
U kan de hardware van elk merk videoconferentie inruilen, zoals Cisco, Tandberg, Polycom, LifeSize en andere H.323 gebaseerde systemen.

Meer weten? Neem contact op met één van onze adviseurs voor meer informatie, een demonstratie of een testopstelling.