Per 1 juni 2017 is Backstage AV officieel benoemd als Approved Partner van CleverTouch interactieve Touchscreens.

CleverTouch kiest voor Backstage AV

CleverTouch wordt in Nederland vertegenwoordigd door select aantal dealers, waar Backstage AV als één van de eersten in Nederland aan mag toebehoren. CleverTouch is bekend om zijn hoogwaardige interactieve touchscreens geschikt voor uw vergaderruimte , klaslokaal of presentatieruimte.

Directeur Richard Bredewold: “Touchscreens zijn niet meer weg te denken uit de vergaderruimtes. Daarom waren we op zoek naar een onderscheidend Touchscreen product.  In onze zoektocht werden we verrast door het Engelse CleverTouch. Een brede line-up met onderander de V-series, Pro-series en Plus-series en ieder met specifieke toepassingen voor vergaderruimtes en klaslokalen. De ontdekking dat deze schermen goed zonder PC zijn te gebruiken maakte ons nieuwsgierig. Draadloos presenteren met de ondersteuning van de touchfunctionaliteit was de overtuiging. CleverTouch biedt een brede line-up touchdisplays aan voor een goede prijs. Wij zijn dan ook trots dat het weer gelukt is om een partnership met een onderscheidend product te realiseren”.

CleverTouch ProPlus

Nieuwsgierig naar de CleverTouch producten? We vertellen u graag meer over CleverTouch maak daarom een afspraak met één van onze adviseurs of bezoek onze demoruimte. Backstage AV zoekt samen met u de beste oplossing voor uw interactieve touchscreen probleem.