08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0)38 750 2830

info@backstageav.nl

08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0)38 750 2830

info@backstageav.nl

Regelmatig organiseren we Themadagen of SpotlightSessie om geïnteresseerden audiovisueel te inspireren of kennis te laten bijspijkeren. Meld u aan voor onze nieuwsbrief en wordt tijdig geinformeerd over de mogelijkheden. Of neem af en toe een kijkje in de agenda; het is de moeite waard!

Demo Days: “Ontdek hoe audiovisuele techniek voor u gaat werken”
Datum: woensdag 17 en donderdag 18 april 2019
Locatie: Backstage AV Baileystraat 4-z te Zwolle

We verwelkomen op de Backstage AV Demo Days onze klanten en geïnteresseerden voor een kijkje achter de schermen bij Backstage AV.
Gedurende deze dagen is er ook een programma in een aparte seminar ruimte met interessante informatiesessies en productdemonstraties van uiteenlopende audiovisuele producten.
Toegang is gratis, maar aanmelden voor de event wordt zeer op prijs gesteld. Reserveer alvast de datum van uw voorkeur en schrijf u nu in. Van harte welkom, wij vertellen u graag meer.

Seminar: “Meet me in the cloud”
Datum: donderdag 16 mei 2019
Locatie: Zwolle

Samen met een aantal leveranciers van Cloud producten en diensten, een advocatenkantoor en een IT partij organiseert Backstage AV een themamiddag over werken in de Cloud.
Ontdek hoe videoconferentie en roombooking uw werk makkelijker maken, waar u overal bij uw bestanden kan en hoe het eigenlijk zit met uw rechten.
De deelname is gratis, maar aanmelden verplicht. Meld u daarom nu alvast  aan en ontvang het volledig programma van ons.

Themadag: “Audiovisuele techniek in de kerk”
Datum: zaterdag 5 oktober 2019
Locatie: Regio Zwolle

Samen met een aantal leveranciers organiseren we in het najaar weer een themadag voor kerken. Graag nemen we u mee in audiovisuele ontwikkelingen in de kerken van nu. En in de toekomst.
De deelname is gratis, maar aanmelden verplicht. Reserveer daarom nu alvast de datum van uw voorkeur en schrijf u nu in.

Top