Één druk op de knop

Gemak dient de mens. Of.. zo zou het moeten zijn. Met een besturingssysteem voor de bediening van uw audiovisuele installatie helpt Backstage AV u om het gebruik en de bediening van uw beamer- of geluidsinstallatie overzichtelijk en gebruiksvriendelijk te maken.Met een eenvoudig Kramer of Extron bedienpaneel met vooraf configureerde knoppen, iPad besturing of uitgebreide AMX of CUE touchscreen besturingssystemen waarbij o.a. beamer, projectiescherm, DVD speler, radio, verlichting en gordijnen bedient kunnen worden. Zo dient ook de techniek de mens.

Maak voor meer informatie of een demonstratie een afspraak met één van onze adviseurs.

AMX ipad besturingssysteem

Touchscreen

Met een touchscreen besturingssysteem is het mogelijk om in een complexe audiovisuele installatie overzicht in uw bediening te realiseren. Zo realiseren wij uw bediening op maat.

Knoppenbedienpaneel

Knoppenbedienpaneel

Eenvoud in bediening? Met een knoppen bedienpaneel gaat uw beamerinstallatie aan/uit, projectiescherm op/neer, uw volume harder/zacht en selecteert u de VGA of HMDI input naar keuze.

iPad bediening

Via een opmaat gemaakte App configureren we de bediening van uw audiovisuele installatie met uw eigen tablet. Toepasbaar voor elk device welke via IP is aan te sturen.