Een ander geluid

Iedere gebruiker stelt andere eisen aan geluidsversterking. Twee dingen hebben ze gemeen, en dat is de vraag naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Daar voegen we als derde graag gebruiksvriendelijkheid aan toe. Backstage AV bewijst zich iedere keer opnieuw als het gaat om advies en realisatie. Van winkel tot boardroom, van restaurant tot klaslokaal, van kantoorpand tot kerkzaal. Backstage AV realiseert maatwerk dat hoorbaar het verschil maakt.

Maak voor meer informatie of een demonstratie een afspraak met één van onze adviseurs.

Als Regio Dealer voor Apart Audio zijn we u graag van dienst met geluidsinstallaties voor uiteenlopende toepassingen. We helpen u graag verder.

Logo Apart geluidssystemen

Achtergrondmuziek

Medewerkers vinden het prettig om tijdens het werken te luisteren naar muziek. Het gebruik van een internet radio tuner is daarbij populair. Backstage AV helpt, ook met het juiste volume.

Vergaderinstallatie

Een vergader- of discussiesysteem wordt ingezet in een boardroom of conferentieruimte. Met één druk op de knop verstaanbaar voor iedereen waarbij alleen de voorzitter kan ingrijpen.

Omroep en ontruiming

Naast achtergrondmuziek kan uw geluidsinstallatie ook functioneren als geluidsinstallatie voor omroep van mededelingen, lestijden en omroepen in geval van nood en ontruiming.

Live- en spraak

Eén installatie voor spraak- en muziekweergave lijkt logisch, maar kan soms erg complex zijn. Backstage AV heeft inmiddels ruim ervaring met de realisatie van passende installaties.

Ringleiding

Ringleidingsystemen maken het mogelijk om als slechthorende een vergadering of kerkdienst te kunnen volgen. Backstage AV helpt met ontwerp en realisatie, bedraad of draadloos.

Apparatuurkasten

Netjes inbouwen en wegwerken van de apparatuur vergroot de levensduur van de apparatuur. Backstage AV levert apparatuurkasten op maat. Staand, muurbevestiging en inbouw.