Zien is geloven

Door de inzet van Kerk TV biedt Backstage AV kerkelijke gemeentes de mogelijkheid om samenkomsten en activiteiten in een kerkgebouw, als rouw- en trouwdiensten, in beeld te brengen.
Door Kerk TV te koppelen aan een streamplaform zijn de activiteiten via internet live uit te zenden, op te nemen en/of terug te kijken. Door het beschikbaar maken van videobeelden helpen we kerken om in verbinding te blijven met ouderen die slecht te been zijn, bieden we geïnteresseerden de mogelijkheid om een specifieke bijeenkomst bij te kunnen wonen of de verspreiding van de boodschap.

Zien is geloven. Neem contact op met onze adviseurs voor een demonstratie of een voorstel op maat.

PTZ Camera’s

Met Kerk TV kunt u uw kerkdienst in beeld brengen met gebruiksvriendelijke camera installaties op basis van HD (720p) en Full HD (1080p) Sony of Lumens PTZ camera’s en joystick remote controllers.

Videomixers

Om Kerk TV te kunnen integreren met uw beamer en geluidsinstallatie is de juiste videomixer van belang. Via hard en software van DataVideo en Black Magic Design creëren we bediening op maat.

Streaming

Als partner van Kerkomroep.nl (sIKN) en Kerkdienstgemist.nl helpen we u om uw Kerk TV uitzendingen via internet te ontsluiten op het platvorm van uw keuze.