Informatie als communicatie

Narrowcasting of digital signage wordt steeds vaker ingezet door bedrijven en organisaties. Bedrijven zien de kracht van informeren en adverteren op maat. Narrowcasting is bedoeld om een specifieke groep te informeren. Bijvoorbeeld de bezoekers van uw bedrijf, sportclub of restaurant met een gerichte boodschap op maat. Door middel van digitale, gemakkelijk te onderhouden informatie op LED schermen in uw organisatie kunt u uw gasten verwelkomen, bedrijfsfilms en -informatie weergeven en zo wachttijden veraangenamen. Informatie up-to-date en realtime.

Maak voor meer informatie of een demonstratie een afspraak met één van onze adviseurs.

Als Authorized Reseller van SpinetiX Hyper Media Players heeft Backstage AV de kennis en ervaring in huis om maatwerk in narrowcasting en digital signage te leveren voor ieder bedrijf en voor elke branche.

Logo Spinetix narrowcasting

Informatiesystemen

Uw bezoeker of personeel informeren door de inzet van narrowcasting? Backstage AV verzorgt vormgeving, programmering en installatie van uw systeem op maat in uw eigen huisstijl.

Buitenbehuizing

Heet uw bezoekers welkom of toon uw advertentie met de inzet van digital signage. Lichtsterke displays in een weerbestendige buitenbehuizing, u bepaald de informatie door weer en wind.

Interactief

Interactieve narrowcasting brengt uw bezoeker snel bij de gewenste informatie. Welke balie, hoeveel wachtenden of productinformatie, het is geschikt voor ziekenhuis, wachtkamer of musea.