Beter in beeld

Het is onze overtuiging dat iedereen presenteert! Lesgeven via een digibord, touchscreen of beamerinstallatie is heel gewoon. Boardrooms, instructieruimtes, vergaderruimtes en zelfs kerken zijn niet compleet zonder audiovisuele multimedia. Backstage AV integreert een breed portfolio van audiovisuele producten zoals beamers, projectieschermen, cameras, touchscreens en besturingsystemen. Samengesteld op basis van sterke merken die zich onderscheiden in kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. En dat leidt tot verrassend mooie resultaten. Het oog wil tenslotte ook wat.

Beamerinstallaties

Een lichtsterke beamer met het juiste projectiescherm helpt u om gemakkelijk uw verhaal te vertellen. Aan het plafond, in beamerlift of spiegelkit, Backstage AV integreert op maat.

Digibord

Gebruik van een digibord kan uw lesstof of training heel interactief maken. Backstage AV realiseert werkende installaties met gebruiksvriendelijke software zodat u zorgeloos kan werken.

Videowall

Het juiste interactieve LED touchscreen kan bijdragen aan uw scrumoverleg, lean planning of BIM studie. Backstage AV voorziet uw vergaderruimte of huddleroom met een passend systeem.

Ruimtereserveringssysteem

De Evoko Room Manager is een fraai touchscreen voor vergaderruimte reservering. Geïntegreerd met uw e-mailserver, voorkomt u planningsfrustratie en worden de ruimtes effectiever gebruikt.

Aansluitpunt

Uw presentatiesysteem aansluiten via HDMI, VGA, DVI, USB, of DisplayPort? Met Kramer of Extron voorzien wij in de juiste kabels en geïntegreerde aansluitpunten. Aan de muur of in de tafel.

Draadloos presenteren

BYOD wat echt werkt! Met de Barco Click-Share kunt u draadloos presenteren met een USB dongle vanaf laptop (Windows of Apple) of app vanaf smartphone of tablet (iOS of Android).