Creatief met displays

Een interactief touchscreen in uw vergaderruimte, showroom of presentatieruimte geeft u de vrijheid om uw dynamische content groots te presenteren. En dat in een omgeving die past bij uw werkveld. In uw vergaderruimte kunt u voortaan draadloos presenteren, videobellen, whiteboarden , BIM ontwerpen evalueren of onderwijzen.. Een touchscreen is van toegevoegde waarde voor elke vergaderruimte.

Neem voor meer informatie of een demonstratie contact op of maak een afspraak met één van onze adviseurs.


Als Authorized Partner van Clevertouch maken we videoconferentie op mogelijk in de vergaderruimte, op de werkplek of via mobiel gebruik.

Plus-series

CleverTouch heeft met vooruitstrevende software, superieure connectiviteit en gebruiksvriendelijke interface de nieuwe Plus series ontwikkeld met als doeleinde onderwijs. De Plus series beschikken over een interface met twee platforms en een platform-onafhankelijke connectiviteitsstructuur, waardoor volledige samenwerking in de klas mogelijk is.

Pro-series

Naast dat de Pro series een zeer krachtige touchscreens is, is de Pro series ook zeer gemakkelijk in gebruik dankzij de LUX interface. Verder vereist het geen opstelling of kalibratie en heeft de Pro series volledig toegang tot het internet en kan allerlei verschillende bestanden openen zonder extra hardware er aan te verbinden.

V-series

Ondanks dat de V series kleiner is dan zijn grotere broers de Plus en de Pro series moet de V series niet onderschat worden. De V series is ideaal voor professioneel gebruik in bijvoorbeeld: vergader, receptie en trainingsruimtes. Maar is ook goed geschikt voor het onderwijs in bijvoorbeeld: Kleine lokalen of college zalen. In combinatie met een pc of laptop zijn er eindeloze mogelijkheden.