Met 3 minuten de wereld over?

Videoconferentie is eigenlijk bellen via een videoverbinding van een hoge kwaliteit. Met StarLeaf maken wij het mogelijk om snel en eenvoudig één op één (point-to-point) of met groepen (point-to-multipoint) te vergaderen, waar u maar wilt. Bovendien kunt u via de StarLeaf cloud communiceren met Skype for Business en andere merken videoconferentie zoals Cisco, Polycom en LifeSize.

Gratis proberen?
Neem voor een gratis StarLeaf testaccount of een demonstratie contact op met één van onze adviseurs en ontdek zelf hoe videoconferentie van de communicatie in uw bedrijfsprocessen kan verbeteren.
Of download alvast de StarLeaf App en nodig ook uw collega’s uit.

Als Authorized Partner van StarLeaf maken we videoconferentie op mogelijk in de vergaderruimte, op de werkplek of via mobiel gebruik.

Logo Starleaf videoconferentie

Videoconferentie voor elke toepassing

Group Telepresence

StarLeaf Group Telepresence is gemaakt voor videoconferentie met grote groepen, waarop meerdere schermen, camera’s en microfoons zijn te aan te sluiten.

 

Personal Telepresence

StarLeaf Personal Telepresence is videoconferentie voor uw werkplek. Personal Telepresence bestaat uit een mini codec en Full HD camera en is gemakkelijk te integreren met de computer op uw werkplek.

Software

De StarLeaf Breeze software maakt HD videoconferentie mogelijk vanaf uw PC, Mac of iPad. StarLeaf Breeze maakt videoconferentie flexibel maakt en draagt bij aan uw bereikbaarheid.

Skype for Business

Gebruikt u Skype for Business (vh. Microsoft Lync) binnen uw organisatie? Backstage AV levert en integreert Skype for Business Room Systems voor uw huddle room of meeting room.

Audioconferentie

Telefonisch vergaderen wordt met audioconferentie een professionele aangelegenheid. Met gebruiksvriendelijke toestellen van Konftel of Polycom ervaren beide kanten perfecte verstaanbaarheid tijdens uw conference call.

Recording

Met StarLeaf Encore, als dienst via de StarLeaf cloud, is recording snel en gemakkelijk toe te passen in de uw videoconferentie omgeving. Maar ook met webconferentie toepassingen bieden we u passende producten en diensten.