08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0)38 750 2830

info@backstageav.nl

Klanten over Backstage AV

m-van-gaalen

Marko van Gaalen

Hotel manager – 50|50 hotel Belmont Ede
Leger des Heils

Al onze vergaderruimtes hadden verschillende beamers en aansluitmogelijkheden. Samen met Backstage AV hebben we in het afgelopen jaar onze beamerinstallaties gestandaardiseerd. Voor de gebruikers van de installaties was het een verademing. Voor onze technische beheerders ook.

a.zwarthoff

Adri Zwarthoff

Directeur – Craft Benelux Zwolle

We wilden graag Zwolse bedrijven betrekken bij onze nieuwbouw. Voor onze vergaderruimte heeft Backstage AV een touchscreen display geleverd, waarbij we ook draadloos kunnen presenteren. Het systeem zetten we inmiddels veel in bij onze verkoop en strategie overleggen. Het is goed voor elkaar zo.

Ellen

Ellen Laninga

Directeur basisschool de Paperclip Zwolle

Bij onze nieuwbouw hadden we een aantal wensen. Naast de digitale touchscreens in de klaslokalen, wilden we ook een passende licht en geluidsinstallatie voor onze centrale ruimte. Dat is gelukt en nog makkelijk in gebruik ook. Zo gaaf om daar met de kinderen te kunnen werken. Wij zijn dik tevreden.

lambertus

Lambertus Hoogers

Kerkrentmeester – PG Hattem

Wij wilden KerkTV met bijpassende camerainstallatie voor onze gebouwen. Uit ervaring wisten we wat niet wilden, maar tijdens onze overleggen die volgden, ontstonden de passende oplossingen aan de vergadertafel. Inmiddels weten we dat het prettig werken is met Backstage AV en we zijn blij met het resultaat.

c.lubbers

Cees Lubbers

Eigenaar Cees Lubbers Classics-Racing

Backstage AV heb ik opdracht gegeven om een geluidsinstallatie voor mijn pand te leveren. Verder is er een grote TV voor presentaties geleverd wat ik makkelijk kan bedienen met een touchscreen bedienpaneel. Ik hou van mooie spullen, het werkt en het ziet er allemaal goed uit. Dat hebben ze goed begrepen.

t-nijboer

Tjeerd Nijboer

Directeur Pi Groep Drachten

Het is mijn missie om kwaliteit in de zorg te bieden. In mijn visie passen we daarbij innovatieve technieken toe. Backstage AV heeft videoconferentie gerealiseerd voor effectiever overleg tussen onze locaties. Daarnaast gaan we video ook gebruiken voor communicatie met onze cliënten. Dat is echt een toegevoegde waarde.

Top