BackstageAV Geen reacties

Ruimte reserveren met Evoko Room Manager

Een dubbele boeking van de vergaderzaal? Niet met de Evoko Room Manager

Eenvoudig afspraken inplannen via de Room Manager software of via uw Google agenda of Microsoft Outlook.

Daarnaast is het ook mogelijk om via deze programma’s ruimtes te reserveren, zowel vanaf een pc als van een smartphone of tablet. Overal worden direct dezelfde gegevens getoond. Gebruikers kunnen dus ruimtes boeken in en met het systeem dat ze gewend zijn. Op het touchscherm worden de geboekte meetings direct weergegeven. De Evoko Room Manager is sinds de introductie in 2010 al met diverse prijzen bekroond.

Richard Bredewold Geen reacties

4 november 2016 – inloopdag ‘Achtergrondmuziek in uw bedrijf’

Op vrijdag 4 november 2016 organiseert Backstage AV weer een inloopdag met het thema ‘Achtergrondmuziek in uw bedrijf’.

Tijdens deze inloopdag zijn er workshops waarin dieper wordt ingegaan op de functie van muziek op kantoor, in het magazijn en werkplaats en in de bedrijfskantine. Ook zijn er talloze demonstraties van oplossingen en mogelijkheden van geluidsinstallatie, die ook functioneel in het bedrijfsleven in te zetten zijn.

Lees hele artikel

BackstageAV Geen reacties

Sennheiser TeamConnect Wireless: Overal vergaderen

Nooit meer wachten tot een vergaderruimte beschikbaar is want vanaf nu is elke ruimte een vergaderruimte. Met de Sennheiser TeamConnect Wireless is dit in enkele seconden mogelijk.

Het enige wat u nodig heeft zijn de 4 satellieten met high-class microfoons en luidsprekers en uw eigen apparaten. U plaatst de 4 units op de tafel en sluit ze eenvoudige op elkaar aan door een druk op de knop. Vervolgens kunt u uw apparaten aansluiten.

Lees hele artikel

BackstageAV Geen reacties

Inruilactie: uw oude videoconferentie codec voor een StarLeaf codec

Is uw videoconferentiesysteem aan een update toe?
Heeft u een gedateerd videoconferentiesysteem welke aan een upgrade toe is? Maak dan gebruik van onze inruilactie, want dan is dit het moment om uw oude videoconferentie systeem in te ruilen voor een gebruiksvriendelijk en state-of-the-art systeem van StarLeaf.

Elk type videoconferentie systeem kunt u vervangen voor een StarLeaf Room System, perfect voor gebruik in iedere vergaderruimte waar video gewenst is. Met inruil betaald u dan nu slechts voor de garantie en de StarLeaf Cloud service.

Lees hele artikel