08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0)38 750 2830

info@backstageav.nl

Over Backstage AV

Vanuit de regio landelijk actief

Backstage AV realiseert audiovisuele installaties. Vanuit het centraal gelegen Zwolle is Backstage AV al sinds 2011 landelijk actief als totaalaanbieder, met de focus op de regio. Voor opdrachtgevers uit diverse branches worden eenvoudige en complexe audiovisuele installaties worden ontworpen, gerealiseerd en onderhouden.

Dagelijks realiseert Backstage AV installaties voor vergaderruimtes, aula’s, kerkzalen, klaslokalen en bedrijfsrestaurants en elke andere ruimte waar behoefte is aan audiovisuele apparatuur. Altijd met oog voor kwaliteit, budget en functionaliteit.

Onze Missie

De mensen achter Backstage AV werken vanuit partnership met sterke merken, waardoor kwalitatieve en kennisgedreven audiovisuele oplossingen ontstaan, om zo de klant te ontzorgen en een betrouwbare en duurzame partner te zijn.

Onze Visie

Backstage AV wil anno 2020 een dusdanig marktaandeel hebben gerealiseerd, dat zaken doen met Backstage AV een logische keuze is voor opdrachtgevers uit de regio (IJsseldelta, Salland, Zwartewaterland en de Veluwe), die een passend antwoord zoeken voor innovatieve audiovisuele vraagstukken.

De mensen achter de schermen

“Human Capital” lijkt soms een loze kreet, maar de mensen achter de schermen bij Backstage AV maken het verschil. Brede interesse en een maatschappelijke betrokkenheid zorgen voor de vorming van wie we willen zijn als mens. In het werkveld komt daarbij dat de mensen achter de schermen van Backstage AV allemaal dezelfde passie voor techniek delen. Techniek moet voor de mens werken, niet andersom. Een korte kennismaking.

Thomas Ravenshorst

Thomas is gek op techniek en noviteiten. Geduldige aanpakker en nieuwsgierig onderzoeker. Van advies tot realisatie, hij wil het beste voor iedereen.

Richard Bredewold

Richard houd van creëren en verbinden. Daarbij onophoudelijk zoeken naar passende oplossingen. Enthousiast en betrokken mensenmens.

Levi van Rijsse

Hoe werkt het? En hoe leg ik het je uit? Gevat en kundig, verbinden en verbinder. De techneut Levi is altijd bezig met ontdekken, maken en verbeteren.

Bram van Alphen

Bram is technisch commercieel. Of commercieel technisch. Gek op gadgets, noviteiten en technologische ontwikkelingen. Zijn doel; de klant verder helpen. Hoe dan ook.

Dafne Raap-Klingenberg

Een plaatje bij het praatje. Een stem aan de telefoon en een in onze stem online aanwezigheid. Een gevoel van welkom. Dafne is er voor ons allemaal.

Patrick van Renselaar

Onze technisch commerciële allrounder Patrick is een half jaar lang onderdeel van team Backstage AV. U treft hem aan de telefoon, op de klus of aan tafel.

Dick Moraal

De stille kracht die van geluid houdt. Bouwen, installeren en creëren.. Dick mag het technisch graag voor elkaar maken.

Jurjen Kuurstra

Jurjen is van rust en overzicht. Verantwoordelijk voor de realisatie en onderhoud van audiovisuele installaties. Altijd met oog voor de puntjes op i.

Julian Lok

Na een eerdere stage is met Julian een oude bekende weer terug. Technisch, commercieel en heel nieuwsgierig. Een prettige combinatie bij een prettige persoon.

Ruud Bredewold

ICT en leren heeft Ruud in het DNA. Ruud onderwijst. Ruud traint. Warm, nieuwsgierig en enthousiast. Ruud helpt verder.

Tom Bouwkamp

De techneut Tom verbetert producten. En zichzelf.  Hij is zo blij dat hij bij Backstage AV werkt, dat hij daarvoor zelfs uit Groningen wil komen. Gelukkig met een slaapplek in de buurt.

En jij?

Zie jij jezelf als onderdeel van ons team? Check onze vacatures of er een plek voor je is of trek de stoute schoenen aan voor een open sollicitatie. Wie weet wordt jij onze nieuwe collega!

Werken bij Backstage AV

Vacatures
Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures.

Bent u enthousiast over ons bedrijf? Neem contact op of stuur een open sollicitatie met curriculum vitae naar info@backstageav.nl.

 

Stage
Periodiek heeft Backstage AV een stageplaats beschikbaar. Ben je op zoek naar een interessante en veelzijdige stageplek in de audiovisuele branche?
Backstage AV is een erkend SBB-leerbedrijf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Top