08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0)38 750 2830

info@backstageav.nl
Welkom bij Backstage AV. Sinds 2011 betrouwbaar in audiovisuele oplossingen!
21 februari 2018

08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0)38 750 2830

info@backstageav.nl

Over ons

Vanuit de regio landelijk actief

Backstage AV realiseert audiovisuele installaties. Vanuit het centraal gelegen Zwolle is Backstage AV al sinds 2011 landelijk actief als totaalaanbieder, met de focus op de regio. Voor opdrachtgevers uit diverse branches worden eenvoudige en complexe audiovisuele installaties worden ontworpen, gerealiseerd en onderhouden.

Dagelijks realiseert Backstage AV installaties voor vergaderruimtes, aula’s, kerkzalen, klaslokalen en bedrijfsrestaurants en elke andere ruimte waar behoefte is aan audiovisuele apparatuur. Altijd met oog voor kwaliteit, budget en functionaliteit.

Onze Missie

De mensen achter Backstage AV werken vanuit partnership met sterke merken, waardoor kwalitatieve en kennisgedreven audiovisuele oplossingen ontstaan, om zo de klant te ontzorgen en een betrouwbare en duurzame partner te zijn.

Onze Visie

Backstage AV wil anno 2020 een dusdanig marktaandeel hebben gerealiseerd, dat zaken doen met Backstage AV een logische keuze is voor opdrachtgevers uit de regio (IJsseldelta, Salland, Zwartewaterland en de Veluwe), die een passend antwoord zoeken voor innovatieve audiovisuele vraagstukken.

“Human Capital” lijkt soms een loze kreet, maar de mensen achter de schermen bij Backstage AV maken het verschil. Brede interesse en een maatschappelijke betrokkenheid zorgen voor de vorming van wie we willen zijn als mens. In het werkveld komt daarbij dat de mensen achter de schermen van Backstage AV allemaal dezelfde passie voor techniek delen. Techniek moet voor de mens werken, niet andersom. Een korte kennismaking.

Richard Bredewold

Richard houd van creëren en verbinden. Daarbij onophoudelijk zoeken naar passende oplossingen. Enthousiast en betrokken mensenmens.

Roelina van den Berg

Roelina regelt van alles achter de schermen, en vaak de eerste die u te spreken krijgt. Waar zouden wij zijn zonder onze spin in het web?

Jurjen Kuurstra

Jurjen is van rust en overzicht. Verantwoordelijk voor de realisatie en onderhoud van audiovisuele installaties. Altijd met oog voor de puntjes op i.

Bram van Alphen

Bram is technisch commercieel. Of commercieel technisch. Gek op gadgets, noviteiten en technologische ontwikkelingen. Zijn doel; de klant verder helpen. Hoe dan ook.

Thomas Ravenshorst

Thomas is gek op techniek en noviteiten. Geduldige aanpakker en nieuwsgierig onderzoeker. Van advies tot realisatie, hij wil het beste voor iedereen.

Ruud Bredewold

ICT en leren heeft Ruud in het DNA. Ruud onderwijst. Ruud traint. Warm, nieuwsgierig en enthousiast. Ruud helpt verder.

Tom Bouwkamp

Tom leert. Tom loopt stage op de technische dienst. En dat wilde hij zo graag, dat hij daarvoor uit Groningen komt. Gelukkig met een slaapplek in de buurt.

Levi van Rijsse

Hoe werkt het? En hoe leg ik het je uit? Gevat en kundig, verbinden en verbinder. De techneut Levi is altijd bezig met ontdekken, maken en verbeteren.

Werken bij Backstage AV

Vacatures
Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures.

Bent u enthousiast over ons bedrijf? Neem contact op of stuur een open sollicitatie met curriculum vitae naar info@backstageav.nl.

 

Stage
Periodiek heeft Backstage AV een stageplaats beschikbaar. Ben je op zoek naar een interessante en veelzijdige stageplek in de audiovisuele branche?
Backstage AV is een erkend SBB-leerbedrijf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij werken onder andere voor

Top