08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0)38 750 2830

info@backstageav.nl

Dommerholt Advocaten

UITDAGING

Met meer dan 45 advocaten heeft Dommerholt Advocaten alle juridische specialismen in huis om ondernemers en/of bestuurders zo goed mogelijk bij te staan. Effectief werken is van essentieel belang voor Dommerholt om met de deskundigheid, snelheid en uitgebreide ervaring dichtbij hun klant te kunnen zijn.
Met kantoren in Apeldoorn, Zwolle, Assen, Heerenveen en Groningen is het voor deze gedreven advocaten dan ook bijzonder nuttig dat ook nieuwe multimediale technieken gaan bijdragen aan deze doelen.

OPLOSSING

Dommerholt Advocaten heeft gekozen voor StarLeaf cloudbased videoconferentie. Backstage AV heeft in de vergaderruimtes van de diverse locaties een StarLeaf Group Telepresence systeem gerealiseerd, waardoor het videovergaderen met groepen gemakkelijk te organiseren is. En geheel in lijn met het nieuwe werken kunnen de professionals van Dommerholt ook gebruik maken van de StarLeaf Breeze software client. Waar men zich dan ook bevind, met enkel een goede internetverbinding kan er via laptop, MacBook of iPad worden deelgenomen aan vergaderingen en overleggen.

RESULTAAT

De betrokkenheid is door het onderling contact tussen vestigingen en disciplines toegenomen, terwijl er minder wordt gereisd. Het professionele gebruik van videoconferentie is daarom voor Dommerholt nuttig en bijzonder efficiënt.

Top