08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0)38 750 2830

info@backstageav.nl

08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0)38 750 2830

info@backstageav.nl

Sionskerk Zwolle

UITDAGING

In de Sionskerk in de Aa-landen is één van de locaties waar Protestante Gemeente in Zwolle samenkomt. Ter ondersteuning van deze samenkomenten worden beamers ingezet voor de weergave van presentaties, filmpjes, lied- en Bijbelteksten. Om het voor iedereen zichtbaar te maken was een dubbele beamerinstallatie gewenst. Een grote uitdaging daarbij is om de audiovisuele techniek geen afbreuk te laten het fraai vormgegeven liturgisch centrum van het kerkgebouw.

OPLOSSING

Voor het liturgisch centrum is er gekeken naar een praktische én mooie oplossing. De twee elektrisch projectieschermen zijn links en rechts van de kansel in houten koven geplaatst, in dezelfde kleurstelling als de kansel, waardoor het één geheel lijkt. Voor de optimale beeldweergave is er gekozen voor twee lichtsterke projectoren van Panasonic. En om ook als spreker gemakkelijk mee te kunnen kijken is een LED display aan het plafond uit het zicht weggewerkt.

RESULTAAT

Voor iedereen in de kerkzaal is de projectie zichtbaar en ook de sprekers kunnen meekijken, waarbij de gehele installatie eenvoudig is te bedienen. Maar bovenal is het een fraai vormgegeven geheel.

Top