08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0)38 750 2830

info@backstageav.nl
Welkom bij Backstage AV. Sinds 2011 betrouwbaar in audiovisuele oplossingen!
21 februari 2018

08:30 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Baileystraat 4z

8013 RV ZWOLLE

+31 (0)38 750 2830

info@backstageav.nl

Starleaf

De producten van StarLeaf maken videocommunicatie op allerlei niveaus mogelijk. Group Telepresence voor de vergaderruimte, Personal Telepresence voor de werkplek of StarLeaf Breeze voor flexibel en mobiel gebruik.

StarLeaf biedt haar videocommunicatiediensten aan via een Cloud-service welke Gatekeeper–, Firewall Traversal- en Multipoint-functionaliteiten omvat. Met 5 datacentra wereldwijd is deze Cloud-service compleet en veilig. Bovendien zorgt het ervoor dat u zelf geen onderhouds- en beheerskosten hoeft te maken om videocommunicatie te faciliteren.

StarLeaf PT Mini 3020

StarLeaf PT Mini 3020

Met de StarLeaf PT Mini maakt u uw werkplek tot een volledige samenwerkingsomgeving. Integreer videoconferentie met uw computer en pas videobellen gemakkelijk toe vanaf uw werkplek. De PT Mini wordt geleverd met een touchscreen controller, usb camera en ondersteunt elke 1080p scherm of monitor.

StarLeaf GT mini 330

StarLeaf GT Mini 330

De StarLeaf GT Mini is ontworpen voor de kleine, gemiddelde en grote vergaderruimte waar videoconferentie geïntegreerd moet worden. Voor elke ruimte is er wel een passend systeem, waarbij Full HD videoconferentie met USB camera of PTZ camera, 1 of 2 schermen en 1 of 2 XLR microfoons mogelijk is.

StarLeaf Group Telepresense 3351

StarLeaf Group Telepresence 3351

Voor de hele grote ruimtes, theaters en auditoria heeft StarLeaf een Group Telepresence endpoint ontworpen, welke 2 schermen, 3 cameras en meerdere XLR microfoons ondersteunt wat wordt bedient met touchpad controller. StarLeaf maakt videoconferentie overal mogelijk, en steeds makkelijk in gebruik.

StarLeaf GTm 5250

StarLeaf GTm 5250

Gebruikt u Skype for Business en wilt u dit ook in de vergaderruimte? StarLeaf biedt een endpoint die direct registreert naar uw Skype for Business / Lync server, ontworpen voor de kleine, gemiddelde en grote ruimte. De GTm5250 ondersteunt tot 3 PTZ camera’s, 2 XLR microfoons en 1 of 2 schermen en wordt geleverd inclusief touchpad controller.

StarLeaf Breeze

Met StarLeaf Breeze is videobellen mogelijk vanaf uw laptop, macbook, tablet of smartphone. Begin en ontvang u videogesprekken, organiseer of doe mee aan vergaderingen waar u ook bent. Beschikbaar voor Mac, Windows, Android en iOS.

StarLeaf Conference Phone 2220

Conference Phone 2220

Als uitbreiding voor uw GT Mini of Group Telepresence systeem biedt StarLeaf een krachtige speakerphone met ingebouwde rondom gevoelige microfoons. Perfect voor alle vergaderruimtes en boardrooms excellente geluids kwaliteit en spraakverstaanbaarheid essentieel is.

Cloud Video

De StarLeaf cloud maakt video conferentie en videobellen overal mogelijk en zorgt er voor dat u zorgeloos video kan toepassen. In elke ruimte, via mobiel gebruik of in combinatie met u reeds aanwezige traditionele videoconferentie systeem van bijvoorbeeld Cisco, LifeSize of Polycom.

Recording

Recording

Met StarLeaf Encore, als dienst via de StarLeaf cloud, is recording snel en gemakkelijk toe te passen in de uw videoconferentie omgeving. Met een druk op de knop legt u uw meeting vast en download u het achteraf uit uw portal.

Meer informatie of een demo?

Onze adviseurs vertellen u graag meer over de producten van StarLeaf. Bel ons op +31 (0)38 750 2830 of vul het formulier hiernaast in en wij nemen contact met u op.

Uw naam

Uw e-mail

Bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Top